Hoe mijn nieuwe aanbod jou meer rust gaat geven

‘Niet lullen maar poetsen’ is de werkmentaliteit binnen de horeca. Daar vind ik wat van.

Ik heb een haat-liefde verhouding met deze werkethos. De werkdagen in de horeca zijn niet mals. Zo’n 12 à 13 uur op een dag kunnen met gemak aangetikt worden, vooral in het hoogseizoen. Ja echt, het is zo pittig als het klinkt (als je dit zelf nooit eerder hebt meegemaakt). En toch wordt het getolereerd. Het is ‘alles of niets’ en wil je ‘niets’ dan heb je niets te zeggen. Take it or leave it.

Het is ook wel een logisch iets, die mentaliteit. Er is veel personeelstekort (zoals in dit artikel van de NOS te lezen is). Ook is de werkdrukte niet te voorspellen, want hoe kun je van te voren nou weten dat er om 20.00 uur nog 4 gezinnen spontaan een hapje willen komen eten?
Toch ben ik van mening dat het niet menselijk is, er wordt veel van je gevraagd. Mentaal én fysiek. Yep, been there done that (lees: acute pijnsteken in de rug en niet meer kunnen lopen).

Jij hebt als horeca eigenaar veel op je bord. Het is voor jou het allerleukste en allerbelangrijkste dat jij jouw personeel kan aansturen en daarmee jouw gasten een top gastbeleving krijgen. Waar haal jij de tijd vandaan om tussendoor foto’s te maken en te gebruiken op je online platformen? Precies, die heb je niet.

De oplossing voor jou
Laat ik nou de oplossing hebben! Ik ga namelijk starten met het aanbieden van maandelijkse pakketten, want ik wil de horeca zo veel en zo vaak mogelijk ondersteunen. Er is geen betere manier dan dat ik als vast gezicht bij jou langskom om foto’s te schieten. Het enige wat jij als eigenaar hoeft te doen is elke maand een selectie maken van de aangeleverde foto’s die ik bij jou op locatie kom maken. Zo ben jij lekker up-to-date en heb je elke dag foto’s paraat staan die je kunt delen met je (potentiële) gasten.

Heerlijk toch!? Ik heb er ZO veel zin in. Er staan al een aantal fotoshoots gepland om kennis te maken.
Als ik hoor hoe enthousiast hierop gereageerd wordt weet ik zeker dat heel veel horeca eigenaren hier een boost van gaan krijgen. Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe stap.

Ben jij ook enthousiast geworden of wil je meer informatie? Mail mij naar esmee@fixyourfotos.com en ik zoek dolgraag contact met jou op.
En anders… stay tuned!

Liefs,
Esmée.

Scroll naar boven