nieuwsbrief

Nieuwsbrief elke 2 weken | Boordevol gratis inspiratie

De nieuwsbrief met vele fotografietips, inzichten en zoveel meer over hoe je als horeca onderneming nóg zichtbaarder wordt voor je gasten 

Mijn ondernemersreis in vogelvlucht.

Sinds ik zo’n 1,5 jaar geleden mijn onderneming als hospitalityfotograaf gestart ben heb ik al aardig wat mentale obstakels overwonnen. Ik ben mijzelf elke dag weer opnieuw aan het uitvinden. Zo kwam ik er ook al snel achter dat ik toch echt mijzelf moest laten zien als ik klanten wilde aantrekken. Wat voor mij namelijk een hele openbaring was, was het feit dat het niet alleen gaat om de dienst die ik lever. Het gaat ook om mij als persoon.

𝐌𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐩𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧.

Het klonk zo simpel. Bijna te mooi om waar te zijn. Ik dacht dat ik het perfecte plaatje moest laten zien van alle kennis die ik in huis heb en fouten maken? No way!
Toch is het eigenlijk wél zo simpel. Niemand is perfect en ik wil dat beeld ook helemaal niet uitdragen. Natuurlijk ben ik wel goed in wat ik doe en ik doe mijn uiterste best om elke samenwerking tot een succes te maken. Maar juist mijn overwinningen, ideeën, obstakels, inzichten, successen en fouten maken mij de persoon tot wie ik ben. Daardoor kunnen mensen zich in mij herkennen en voelen: past dit bij hoe ik mijn horeca onderneming run? Hebben wij dezelfde normen, waarden, ideeën? Misschien wel dezelfde humor of houden we van dezelfde gerechten?
Ik ben daarom veel meer gaan delen.

𝐙𝐢𝐜𝐡𝐭𝐛𝐚𝐚𝐫𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐥𝐨𝐨𝐧𝐭!

Hoe sterk dat stemmetje in mijn hoofd ook was met ‘het moet perfect, wissen die hap’, tóch heb ik elke week weer video’s online gezet op met name Instagram.
Om een paar voorbeelden te noemen:
  • hoe een samenwerking voor een fotoshoot met mij van a t/m z verloopt
  • welke keuzes ik maak om te achterhalen wat voor sfeer een horecazaak wilt uitdragen en of ik dat kan waarmaken
  • mijn jarenlange ervaring in de bediening die ik nog dagelijks (heel dankbaar) met mij meedraag
Super spannend maar het leverde resultaat op! 𝙄𝙠 𝙝𝙚𝙗 𝙖𝙡 𝙯𝙤’𝙣 𝙩𝙞𝙚𝙣𝙩𝙖𝙡 𝙨𝙖𝙢𝙚𝙣𝙬𝙚𝙧𝙠𝙞𝙣𝙜𝙚𝙣 𝙢𝙤𝙜𝙚𝙣 𝙙𝙤𝙚𝙣 met restaurants, koffiezaken, lunchrooms, bed en breakfasts, vakantiewoningen, een eetcafé.. Echt fantastisch. Ik ben er zo trots op wat ik al in korte tijd bereikt heb en ik knijp mijzelf elke keer weer als ik een blije review ontvang.

Ik wil nu een stapje verder.

Want de afgelopen maanden miste ik nog iets. 𝙄𝙠 𝙢𝙞𝙨𝙩𝙚 𝙙𝙞𝙚𝙥𝙜𝙖𝙣𝙜, 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙫𝙚𝙧𝙗𝙞𝙣𝙙𝙞𝙣𝙜. Social media is snel, kort en krachtig en ik heb het gevoel dat ik daar niet alle ruimte heb om te laten zien wie ik écht ben. Ik wil graag een thuisbasis zijn waar mensen terecht kunnen voor inspiratie, vragen en vooral een stuk herkenning. De horeca draait om verbinding en die draag je niet alleen uit naar je gasten. Verbinding heb JIJ als horeca ondernemer ook nodig om al je mooie werk te kunnen doen. En die verbinding: die ga ik jou geven met mijn nieuwsbrieven.

Lang verhaal kort: ik ga starten met een nieuwsbrief! 

Oh ik heb hier zoveel zin in! Wat kun je verwachten? Ik stuur 1 keer in de 2 weken een nieuwsbrief met allerlei verschillende onderwerp. Denk aan: kijkjes achter de schermen, inspiratie die ik opdoe voor mijn fotoshoots, social media tips, de te gekke samenwerkingen die ik bied met andere experts (zoals onder andere een videograaf, hospitalitycoach, websitebouwer).

Te gek! Hoe meld ik mij aan voor de nieuwbrief?

Ben jij er klaar voor om geïnspireerd te worden? Zodat jij met mijn inzichten en handvatten steun ervaart en ik je een handje help om nóg zichtbaarder te zijn voor jouw (potentiële) gasten? Mail mij naar esmee@fixyourfotos.com of vul het contactformulier in met het onderwerp ‘nieuwsbrief’ en ik voeg je toe aan de maillijst. Je kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

 

De eerste nieuwsbrief zie je aanstaande zondag 12 februari in je e-mailbox verschijnen. Ik kan niet wachten!

Scroll naar boven