Welkom op mijn site!

Ik stel mij graag even voor. Ik ben Esmée, een echte horeca liefhebber.

Ik zie het als mijn missie om voor elke horeca ondernemer spraakmakende foto’s vast te leggen. Zo kan jij meer online zichtbaarheid creëren en jouw potentiële doelgroep aantrekken. Door mijn aanbod hou jij meer tijd over en kan jij de gastbeleving blijven bieden aan jouw gasten.

Klik op mijn diensten om te zien wat ik jou kan bieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking?

Neem contact met mij op to fix your fotos!

Hoe is mijn passie tot leven gekomen?

Ik ben mijn carrière begonnen als zorgprofessional maar ik wilde mijn creativiteit uiten. Ik wilde meer: ondernemer worden. Ik kwam in aanraking met fotografie en besefte al vrij snel dat dit het vak is waar ik naar op zoek was.

Het begon met het maken van portretten van vriendinnen en natuurtaferelen, maar dat maakte mij niet zo blij. Ik maakte daarna foto’s van eten en interieur en ik voelde: dit is het!

Achteraf gezien helemaal niet gek, omdat ik jaren in de horeca gewerkt heb en altijd enorm enthousiast word van eten en horecazaken. Mijn hart gaat sneller kloppen van alles wat te maken heeft met het realiseren van een zo gastvrij mogelijke beleving. Voilà: fix your fotos ontstond!

Voor het volledige verhaal van het ontstaan van mijn bedrijf verwijs ik je heel graag naar een podcast waar ik te gast mocht zijn: Hoe ik begonnen ben als food- en interieurfotograaf.

Samenwerken met creatieve mensen

Ik vind het heel bijzonder dat ik mag en kan samenwerken met horeca ondernemers. Als je het mij vraagt zijn dat hele creatieve mensen die volop in het leven staan en mensen willen laten verbinden met elkaar.

Als ik niet aan het fotograferen ben kun je me vinden in de sportschool en ik kan ook enorm genieten van een goede lunch of diner buiten de deur. Ik hoop dat je met veel plezier mag rondkijken hier op mijn website. Horeca is één van de mooiste branches die er is!