actie fotoshoot hospitality

Fix your fotos is 1 jaar | Actieweek fotoshoot horeca | Waardevolle investering voor weinig geld

Een waardevolle actieweek om mijn 1-jarige bestaan te vieren.

Precies een jaar geleden maakte ik mijn droom waar en werd Fix your fotos officieel ingeschreven bij de KVK. Wat ben ik trots! Op de opdrachten en de enthousiaste reviews van mijn klanten, op de dingen die ik heb gedaan om verder te groeien (zoals te gast zijn in Podcasts). Mijn 1-jarige bestaan wil ik samen met jou vieren, want wie jarig is trakteert!

De voordelen van een fotoshoot met een hospitalityfotograaf.

Ik kan heel veel voordelen geven wat een fotoshoot met mij oplevert. Maar dat ga ik niet doen. Sterker nog, dat laat ik mijn klanten doen!
Ik geef je een greep van de reviews van mijn klanten:

Meer tijd en meer gastvrijheid

Je hebt het gehele jaar foto’s binnen handbereik en je kunt op een hele laagdrempelige manier jouw onderneming laten zien met passend en sfeervol beeldmateriaal. Je kunt jouw gastvrijheid naar een hoger niveau tillen door online zichtbaar te zijn met kwalitatieve foto’s. Je maakt jouw gasten enthousiast om langs te komen en het gaat je dus ook meer omzet opleveren als je de foto’s structureel blijft gebruiken. En zoals je in één van de reviews kan teruglezen: het scheelt je vooral heel veel TIJD. Super kostbaar.
Heerlijk toch!?

Flinke korting op jouw fotoshoot

Ik wil graag nog zoveel meer ondernemingen helpen en daarom heb ik een leuke en waardevolle actie bedacht, al zeg ik het zelf :). Mijn fotoshoots zijn volgende week te boeken voor 25% korting, van maandag 3 oktober 2022 t/m 9 oktober 2022. Een hele week feest dus! Dit scheelt je heel veel geld en kan je al snel een paar honderd euro opleveren. Ik kan je zeggen: deze waardevolle investering is het je waard. Vooral voor dit koopje. 😉

Voor de zekerheid hierbij alles nog op een rijtje:

  • De actie geldt in de week van maandag 3 oktober 2022 t/m 9 oktober 2022.
  • De fotoshoot hoeft niet in de week van maandag 3 oktober t/m 9 oktober plaats te vinden, het gaat enkel om het boeken en bevestigen van de opdracht. De fotoshoot kan vervolgens ingepland worden wanneer dat jou uitkomt, tot maximaal een halfjaar na de actieweek (1 april 2023).
  • De fotoshoot wordt samengesteld op basis van jouw wensen. Mijn eenmalige pakket kan passend zijn, maar hiervan kan ik altijd afwijken. Het blijft maatwerk, waarbij mijn hoofddoel altijd blijft om jouw onderneming zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Zodat de foto’s passend zijn bij waar jij de foto’s voor wilt gebruiken en wat past bij jouw visie en doelen.
  • Je fotoshoot kun je boeken voor 25 % korting van het totaalbedrag (exclusief BTW). Super veel waarde voor weinig geld dus.
  • Dit is voor iedereen die foto’s kan gebruiken op het gebied van eten/drinken, sfeerbeleving (denk aan contact met gasten, kijkjes achter de schermen) en interieurfoto’s. Deze waardevolle investering kan voor jou zijn als je bijvoorbeeld een eigenaar bent van een restaurant, als je een horecaproduct verkoopt, als je een gastverblijf runt (zoals een bed en breakfast) of een koffietentje hebt.

Hoe nu verder?

Ben jij er klaar voor om jouw onderneming goed op de kaart te zetten? En je zo jouw ideale gasten makkelijker en beter kan bereiken? Klik hier om een afspraak met mij in te plannen en zet als onderwerp neer: FYF 1 JAAR. Dan weet ik dat het over deze actie gaat. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en je plannen te horen.

Wil je eerst nog meer over mij of de actie weten? Volg mij dan vooral op Instagram. Ik zal daar de gehele week leuke feitjes en informatie delen.

Liefs,
Esmée.

Scroll naar boven